Jamit Software Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
September 19, 2020, 05:06:02 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
May 5th, 2010 - Jamit Software Launches the Market!
3,080 Posts in 791 Topics by 1,680,034 Members
Latest Member: CaitlinDeC
* Home Help Search Login Register
+  Jamit Software Forum
|-+  Jamit Job Board Customers
| |-+  User-to-User Support
| | |-+  Question payment add another bank account!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Question payment add another bank account!  (Read 6791 times)
coolbestjobs
Jammers
Full Member
*
Posts: 21


« on: May 09, 2011, 01:24:12 pm »

Hi guys,

I uploaded the "Add another bank account" module, I can configure it but in the list of payment modules I cannot not see the name of this module ( as in the case of Paypal, 2checkout, authorize.net, etc). Practically, there is no name in the columns Payment Module    Description and that is why the employers cannot see this option when they have to decide how to pay.

Could you advise me?

Thanks.

Victor
Logged
Imran
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 255


WWW
« Reply #1 on: May 09, 2011, 05:58:39 pm »

You cannot add another bank account, unless you copy the bank.php and rename the classes, this has been done by a user previously hence you can use this, The alternate bank file is available in jamit market. Click above on Market.
Logged
coolbestjobs
Jammers
Full Member
*
Posts: 21


« Reply #2 on: May 10, 2011, 03:24:05 pm »

Thanks for the reply.  I have already installed the bank1.php from the market but when going to admin/configuration/payment modules I cannot see the name of the payment module ( like 2Checkout, Authorize.net, etc), its description ( 2Checkout - Accepta: Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners, etc). It may be configured but I need the name and the description because they appear when the employer need to select the method. If I let it like this, in my case, I have PayPal, Bank 1 and a blank space ( this in the employer's account).

Please advise me on the matter.

Thanks.

Victor
Logged
Imran
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 255


WWW
« Reply #3 on: May 10, 2011, 04:14:57 pm »

You may edit the bank1.php for suitable description???
Logged
coolbestjobs
Jammers
Full Member
*
Posts: 21


« Reply #4 on: May 11, 2011, 01:29:06 pm »

Yes, I know. The question is how?

Thanks.

Victor
Logged
Imran
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 255


WWW
« Reply #5 on: May 12, 2011, 06:03:49 am »

Edit = open the file in any suitable php editor or notepad and make the changes required.
It is easy you should be able to do it your self.
Logged
coolbestjobs
Jammers
Full Member
*
Posts: 21


« Reply #6 on: May 12, 2011, 01:34:36 pm »

Imran,

You are very kind but I think you did not get my question.

I downloaded the bank1.php, I uploaded it but in the admin/configuration/payment modules I do not have the name of the module and its description.

I attach a print screen to see the blank spaces in the two columns. This info is important because it allows the employer to select the payment method ( now I have active PayPal, Banca ( Bank) and I want the third one, i.e. the bank1

I hope now it's clear.

Thanks.

Victor
Logged
Imran
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 255


WWW
« Reply #7 on: May 12, 2011, 03:41:41 pm »

Hi where is the attached image? did you attach it?
Logged
coolbestjobs
Jammers
Full Member
*
Posts: 21


« Reply #8 on: May 13, 2011, 07:55:32 am »

Yes. See at the bottom of the previous image Smiley

Victor
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.038 seconds with 17 queries.