Jamit Software Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
May 20, 2019, 02:23:19 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
May 5th, 2010 - Jamit Software Launches the Market!
3,080 Posts in 791 Topics by 1,525,603 Members
Latest Member: Nathanlok
* Home Help Search Login Register
+  Jamit Software Forum
|-+  Jamit Job Board Customers
| |-+  User-to-User Support
| | |-+  Unable to get the Youtube Video to play or show + Jamit Jobs filler not working
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Unable to get the Youtube Video to play or show + Jamit Jobs filler not working  (Read 3540 times)
wburkart
Jammers
Newbie
*
Posts: 4


« on: October 14, 2011, 05:14:39 am »

 Hope someone is able to help with this. I am unable to get the YouTube video working. I entered the youtube link like this: http://youtu.be/OZzEBa9cHN0 The video is blank. How do i get this working? I have also tried to use the embed code but it still wont work. Not sure what to try next?

The Jamit jobs filler is also not working. I installed it according to the instructions but nothing is showing up. I also tried to login/signup at http://api.jamit.com but there is a site error! I can't login or signup? After clicking signup i get a page can't be found error from the site.
 
Thanks in advance for help on this, Wayne Cool
 
« Last Edit: October 14, 2011, 05:16:19 am by wburkart » Logged
wburkart
Jammers
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #1 on: October 20, 2011, 09:45:37 am »

Hello,

Does anyone offer assistance in this forum.......... Huh I also submited a support ticket over 4 days ago but no one has replied to that also. I was hoping to get some kind of assistance...

Hope someone can help, Wayne
Logged
Peter
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 248



« Reply #2 on: October 20, 2011, 01:38:57 pm »

The Jamit Job Filler is not quite yet finished, as far as I understand.

You can try those other job fillers, like Indeed etc.
Logged

SECURE your site BEFORE you wish you had! Use plugins by COLOSSAL MIND!
CompuDave
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 173



WWW
« Reply #3 on: October 20, 2011, 01:56:29 pm »

As for the video issue, You need to check if your hosting supports video as not all hosting packages do.
Logged
Peter
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 248



« Reply #4 on: October 20, 2011, 11:58:03 pm »

Video? Sounds like a problem with browser. Try Firefox!
Logged

SECURE your site BEFORE you wish you had! Use plugins by COLOSSAL MIND!
wburkart
Jammers
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #5 on: October 21, 2011, 10:02:27 pm »

Hello,

Thanks for the help! I have tried firefox and ie. My server is a vps. I mange it myself. Does the youtube video need ffmpeg on the server or does it just embed the code and use the youtube servers to play? What would i need to install on my server to get it working? There is no ducumentation on the youtube video setup/requirements. I have other websites that display embedded you tube videos fine on my server. Could someone help me with this?

Thank you, Wayne
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.137 seconds with 17 queries.