Jamit Software Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
October 21, 2021, 12:43:39 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
May 27th, 2009 - Jamit Software Launches the forum today!
3,080 Posts in 791 Topics by 1,827,866 Members
Latest Member: CorwynThats
* Home Help Search Login Register
+  Jamit Software Forum
|-+  Jamit Job Board Customers
| |-+  User-to-User Support
| | |-+  Categories - Weird Symbols
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Categories - Weird Symbols  (Read 7546 times)
secconnet
Jammers
Newbie
*
Posts: 3


« on: September 13, 2011, 07:07:34 pm »

Hello Everybody,

I have just set up my Jamit site and things are going pretty good so far.  I have one issue. . . .I have create some categories but there are strange symbols included in the hierarchy when selecting categories as a job poster and when viewing as a job seeker.

Anyone know what I need to do do get rid of them?  I have attached a screen shot.

Thanks,
Phil
Logged
CompuDave
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 173



WWW
« Reply #1 on: September 13, 2011, 07:10:17 pm »

Could you post a link so we can see the problem?
Logged
Imran
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 255


WWW
« Reply #2 on: September 14, 2011, 06:05:17 am »

Have you forgotten to attach the screen shot?
Logged
Peter
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 248



« Reply #3 on: September 23, 2011, 10:50:33 pm »

The version of Job Board you are using does not support UTF-8. This does not allow the use of characters other than ASCII, unless you use the conversion tool that is included with Job Board.

Despite this limitation, people have used script such as Russian Cyrillic, Arabic etc. with success.

To my knowledge, JB version 4.0 (not released yet) will support UTF-8.
Logged

SECURE your site BEFORE you wish you had! Use plugins by COLOSSAL MIND!
secconnet
Jammers
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #4 on: October 14, 2011, 02:23:07 pm »

Thanks for the support, I think I have the characters worked out.
Logged
szabcsee
Jammers
Hero Member
*
Posts: 115


« Reply #5 on: October 18, 2011, 09:14:41 am »

Hello Peter,

Please tell me more about the conversion tool and how could I adjust it.

We just managed to put lingojob.com on 3.6.11 recently and now my clients can not post jobs as the ő characters kill the whole process.

I would be very happy to have proper UTF-8 on the board and also to get rid of the á é ő ú ű ó ö ü from the URL. I have already told that to Adam, this is not good practice from SEO point of view to have accents in the URL and no one does it in Hungary (except the Hungarian Wikipedia) .

Thanks for your help in advance.
Logged
szabcsee
Jammers
Hero Member
*
Posts: 115


« Reply #6 on: October 18, 2011, 10:00:15 am »

I realized the only problem was this stripe non-iso characters setting in the admin. I disabled this and now the ad can be displayed fine however on the main page the short description of the ad shows with funny characters which seems to be wrong encoding.

Can you advise me where can I set the encoding for the short description. I guess somewhere list.inc.php or job list attributes ?

Thanks in advance.

Best Regards,

szabcsee
Logged
szabcsee
Jammers
Hero Member
*
Posts: 115


« Reply #7 on: October 25, 2011, 09:45:41 am »

I have missing characters on the main page at the short job description. Could you please advise me what to do? Thanks.
Logged
szabcsee
Jammers
Hero Member
*
Posts: 115


« Reply #8 on: October 28, 2011, 09:23:00 am »

This problem has been solved with the job description. Finally managed to eliminate all the encodings and change them to UTF-8. So now I have an UTF-8 job board. yupiii  Grin
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.045 seconds with 18 queries.