Jamit Software Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
June 14, 2021, 01:13:44 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
May 27th, 2009 - Jamit Software Launches the forum today!
3,080 Posts in 791 Topics by 1,775,335 Members
Latest Member: CarrolKnow
* Home Help Search Login Register
+  Jamit Software Forum
|-+  Jamit Job Board Customers
| |-+  User-to-User Support
| | |-+  Errors after migration
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Errors after migration  (Read 2562 times)
grugnir
Jammers
Newbie
*
Posts: 2


« on: June 10, 2010, 04:41:52 pm »

Howdy.

First off, nice looking product; I'm just having a little trouble getting it to work.  Here's the situation:

I'm doing some work for someone who purchased a license for v 3.4.3 of the software.  She recently had to move to a new provider and it all had to be done in a hurry... long story short, the entire directory/file structure was pulled down as is and ftp'ed to the new server.  The database was likewise transferred raw.  The front end displays fine and most all looks good from that side.  An the admin portion, however, there's a problem.  Whenever the "Save Configuration" button is clicked, the following errors show up:

Warning: fopen(../cache/form1_cache.inc.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/bibbitty/bobbitty/boo.com/include/codegen_functions.php on line 311

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bibbitty/bobbitty/boo.com/include/codegen_functions.php on line 312

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/bibbitty/bobbitty/boo.com/include/codegen_functions.php on line 313

The errors then repeat themselves for form2_ through form5_cache.inc.php BUT the changes do seem (SEEM) to go through, after correcting some permissions and updating some files to reflect the changed paths on the new provider's server.

Now, as far as I can see, everything that once referred to /home/OldServer/RestOfThePath/ has been updated to  /home/NewServer/RestOfThePath/ in both files and the database tables.  CHMODs are as follows:

upload_files/         755
upload_files/docs/      777
upload_files/docs/temp/   777
upload_files/images/      777
upload_files/images/thumbs/   777
cache/            777

config.php            666
rss.xml            666
lang/english.php         666
codegen_functions.php   644 (tried 666 and even 777, no change)


Any ideas/suggestions?  Thanks for your time.

Cheers
Logged
grugnir
Jammers
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #1 on: June 10, 2010, 11:32:54 pm »

Fixed.  The form1_cache.inc.php files weren't writeable for some reason.  Changed permissions and works fine now.  rss.php can't seem to find the proper directory for rss.xml, though.

FWIW:  You guys really should have some dox for moving/migrating this suite.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.042 seconds with 17 queries.